Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Banner

Portada > Serveis per a col·legiats > Servei de Lloguer d'Aparells de Mesura


Serveis per a col·legiats

Per facilitar les tasques de comprovació i certificació que s'han de fer com a complement de l'actuació professional, el Col·legi posa a disposició dels usuaris tècnics autoritzats el Servei de Lloguer d'Aparells de Mesura, els quals estan degudament calibrats. Poden accedir al servei els usuaris col·legiats i no col·legiats amb formació tècnica.

Aparells de mesura disponibles:

(Condicions exclusives per a col·legiats. Els usuaris no col·legiats consulteu a Serveis Tècnics, sot(ELIMINAR)@ebcn.cat)

Requisits d'accés al servei:

  • Estar donat d'alta del servei. (Emplenar el full d'inscripció)
     
  • Haver rebut la formació gratuïta en línia prèvia sobre l'aparell que es vol llogar en cas que aquest ho requereixi. Trobaràs la informació específica seleccionant cadascun dels aparells.
     

La reserva de l'aparell s'ha de fer amb un mínim de dos dies d’antelació a la data de recollida. L'aparell es podrà tenir un màxim de cinc dies laborables, segons el calendari i els horaris del Col·legi.
 

Recollida de l'aparell

En cas de ser col·legiat, la recollida de l'aparell l'ha de fer l'usuari del servei o qualsevol altra persona que presenti el Full d'autorització del servei signat pel col·legiat registrat. Abans de retirar l'aparell se signarà un comprovant de lliurament i es dipositarà una fiança. El pagament del lloguer es farà quan es retorni, una vegada es comprovi l'estat de l'aparell.

En cas de ser usuari no col·legiat, cal que el propi interessat efectuï la recollida. No es podrà generar autorització a tercers.
 

Documentació del servei:

Per a més informació cal contactar amb Serveis Tècnics.Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV