25 aniversari. Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > Serveis per a col·legiats > Formació > Cursos i activitats > Com “Sortir de la Crisi”: Deming, Qualitat i Innovació Directiva


Serveis per a col·legiats

<< Llistat de cursos, conferències i activitats

Agenda

Conferències

Com “Sortir de la Crisi”: Deming, Qualitat i Innovació Directiva

INSCRIPCIÓ

En aquest moment, no queden places presencials disponibles. Podeu realitzar la vostra inscripció per si es realitza alguna anul·lació.

Informació de l'activitat

 • Proposat per:

  Comissió de Qualitat i Innovació

 • Programa:

  S’exposarà i debatrà la filosofia de W. Edwards Deming per a ajudar a les empreses a millorar. La filosofia que va transformar Japó, una guia empresarial per a la qualitat, la innovació, la satisfacció de les persones i l’èxit a través d’una adequada presa de decisions.

   

  Segons Deming, les empreses han de desenvolupar una cultura basada en el coneixement, les persones i la innovació, focalitzada a la qualitat i a la creació de valor per al client, per a aconseguir alts nivells d’eficiència, productivitat i competitivitat. Això implica una veritable transformació del model de management.


  Avui hi ha pocs dubtes en què el sistema preponderant de direcció empresarial condueix a nivells alarmants de fracàs, de baixa productivitat, competitivitat i de descontent. Deming ja va anticipar la crisi actual sobre la base de l’estil directiu i econòmic predominant.


  En un món canviant, els paradigmes tradicionals no funcionen, cal una forma diferent d’entendre les organitzacions i el mercat, cal una forma en permanent adequació; la que va desenvolupar Deming com a Sistema de Coneixement per a entendre-les i millorar-les a través d’una permanent transformació.


  Durant la sessió, utilitzant vells paradigmes assumits erròniament com a correctes, desgranarem les seves conseqüències en les estratègies empresarials i es reflexionarà sobre el camí a seguir en les decisions gerencials i directives. Explicarem i debatrem els 14 principis de W. Edwards Deming, avui més vigent i necessari que mai.


  Les seves idees s’han aplicat i s’apliquen avui, cada cop més, en organitzacions avançades i d’èxit. Les empreses que segueixen els principis que s’exposaran són les més resistents, enginyoses i innovadores, ho fan millor en temps de crisis i surten de les recessions en més bona forma que les altres.


  Com ell va preveure, les seves idees requeririen dècades per a ser enteses i aplicades de forma general. Cada vegada som més els creiem que ha arribat el moment de fer-les més accessibles.

 • Impartit per:

  Jordi Cabré, enginyer industrial, membre fundador de l’empresa Deming Collaboration i director de l’empresa SIGEI Consulting.

   

 • Dates i horaris:

  22 de març de 2012, a les 18.30 h

 • Lloc:

  Tecnoespai del CETIB
  Bailèn, 68
  08009 Barcelona
  Tel. 932 47 87 22
  Fax. 932 47 87 23

Feu-ho córrer
 • Més

Mes anterior Març 2021 Mes següent
dl dm dc dj dv ds dg
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31    

Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

 • Certificado TÜV
 • 25 anys del Col·legi
 • 2021 Any de la Seguretat Industrial