Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > Serveis per a col·legiats > Formació > Cursos i activitats > Expoelèctric 2019. E-col·loquis


Serveis per a col·legiats

<< Llistat de cursos, conferències i activitats

Agenda

ConferènciesGestió de l'EnergiaAltres Temàtiques Tècniques

Expoelèctric 2019. E-col·loquis

La inscripció està tancada.

Informació de l'activitat

 • Organitzat per:

  Comitè organitzador

  Institut Català d’Energia de la Generalitat de Catalunya

  Ajuntament de Barcelona

  Diputació de Barcelona

  ENGINYERS BCN

  AMB

 • Destinataris:

  Dins del marc de l’Expoelèctric, tindran lloc els E-col·loquis, un conjunt de debats dirigits a la ciutadania en general que tenen com a objectiu donar a conèixer els aspectes més rellevants al voltant de la mobilitat elèctrica i sostenible, i intentar resoldre totes les consultes i dubtes dels assistents.

   

  Els E-Col·loquis tindran lloc els dies 2 i 3 de novembre, de 12.00 a 13.45 h, a l’Arc de Triomf, Passeig de Lluís Companys de Barcelona.

 • Programa:

  Dissabte 2 de novembre de 2019

   

  12.00 a 13.45 h      Debat de la mobilitat eficient en la transició energètica

  Aquest debat moderat per en Francesc Mauri vol posar sobre la taula els pros i contres de la mobilitat eficient, tenint en compte les experiències, les ajudes per part de les administracions i les dades que puguin aportar els tertulians, i sobretot fent partícip a la gent assistent incloent els seu comentaris o preguntes dins del debat. Una opció molt interessant per veure les dues cares de la moneda de la mobilitat.

  A càrrec de:

  Joan Dalmau Parera, periodista especialista en motor.

  Rossend Bosch, Responsable de projectes, Direcció de serveis de Mobilitat Sostenible de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

  Salvador Fuentes, de la Gerència Serveis Medi Ambient de la Diputació de Barcelona.

  Albert Basté, CEO d’Energestic, consultoria especialitzada en el sector de l’energia.

  Aleix Layola, vicepresident de Volt-Tour.

   

  Moderació a càrrec de Francesc Mauri, meteoròleg.

  Format xerrada: Debat obert al públic assistent de 105 minuts de durada.

   

   

  Diumenge 3 de novembre de 2019

   

  12.00 a 13.45 h      Debat de la mobilitat eficient en la transició energètica

  Aquest debat moderat per en Francesc Mauri vol posar sobre la taula els pros i contres de la mobilitat eficient, tenint en compte les experiències, les ajudes per part de les administracions i les dades que puguin aportar els tertulians, i sobretot fent partícip a la gent assistent incloent els seu comentaris o preguntes dins del debat. Una opció molt interessant per veure les dues cares de la moneda de la mobilitat.

  A càrrec de:

  Raymond Blancafort, periodista especialista en motor.

  Miquel Àngel Escobar, responsable de Mobilitat Eficient de l’Institut Català d’Energia (ICAEN).

  Jaume Baró Torres, Director de Serveis a les Empreses de Barcelona Activa.

  Joan Miquel Malagelada, consultor del Gremi del Motor, enginyer tècnic industrial amb més de 25 anys d'experiència en el sector d'automoció a Espanya y Alemanya.

   

  Moderació a càrrec de Francesc Mauri, meteoròleg.

  Format xerrada: Debat obert al públic assistent de 105 minuts de durada.

 • Impartit per:

  Francesc Mauri, home del temps de TV3.

  Raymond Blancafort, periodista.

  Joan Dalmau Parera, periodista especialista en motor. Després de treballar a premsa local, va entrar l’any 1998 a l’Editorial Alesport, on va dirigir les revistes Solo Auto Sport, Solo Auto 4x4, Solo Auto Monovolumen y Cotxes, aquesta en català. Des de l’any 2012 treballa a Coches.net on actualment n’és el director de continguts editorials de la web. A més, ha escrit diferents col·leccions per a editorials de fascicles i va ser professor del Máster de Periodisme Especialitzat en motor de la Universitat Abat Oliva. A banda, en la vessant esportiva, va ser Campió de Catalunya de les Eco Sèries de conducció eficient.

  Miquel Àngel Escobar, responsable de Mobilitat Eficient de l’Institut Català d’Energia (ICAEN).

  Rossend Bosch, enginyer de camins, canals i ports. Responsable de projectes a la Direcció de serveis de Mobilitat Sostenible de l’AMB (Àrea Metropolitana de Barcelona).

  Director de projectes amb més de vint-i-cinc anys d’experiència en el camp del transport i la mobilitat: de viatgers i de mercaderies, a qualsevol dels modes de transport existents (des de la bicicleta al transport aeri).

  De 2000 a 2006, fou responsable de mobilitat i accessibilitat terrestre a l’Oficina Executiva del Pla Barcelona d’AENA. Ha estat secretari tècnic del Atlàntic Arc Transport Group-CPMR de 2003 a 2011.

  Des de 2008 a 2013 ha estat gestor de la Mesa de Mobilitat de l’àrea industrial del Delta del Llobregat (Zona Franca, ZAL, Port de Barcelona, polígon Pratenc).

  Albert Basté, Enginyer tècnic industrial, especialitat mecànica. CEO d’Energestic, consultoria especialitzada en el sector de l’energia. President de la Comissió d’energia d’ENGINYERS BCN. Formador sobre mercat elèctric.

  Joan Miquel Malagelada, consultor del Gremi del Motor, enginyer tècnic industrial amb més de 25 anys d'experiència en el sector d'automoció a Espanya y Alemanya. Ha estat director de Màrqueting i Comercial de les marques Volkswagen, SEAT, Audi i Hyundai, on ha participat activament en la definició de l'estratègia d'electrificació. Actualment és president del Club d'Automoció de ESADE Alumni i treballa com a consultor de mobilitat a Improva i com a professor a Praxis MMT.

  Salvador Fuentes, de la Gerència Serveis Medi Ambient de la Diputació de Barcelona. Arquitecte tècnic, treballa a l’Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona des de l'any 1989. Especialitzat en l’àmbit de la mobilitat sostenible, ha participat en les darreres dues dècades, en congressos del sector a Catalunya i a la resta d’Europa. Membre del comitè organitzador d’Expoelectric des de l’inici, l’any 2010.

  Jaume Baró Torres, Director de Serveis a les Empreses de Barcelona Activa. En Jaume ha desenvolupat la seva trajectòria professional a Barcelona Activa ocupant diferents càrrecs de responsabilitat en les àrees de creació d’empreses i creixement empresarial . Per l’Agència de Desenvolupament Local de Barcelona han passat moltes empreses relacionades directa o indirectament amb la mobilitat, l’eficència energètica o la sostenibilitat en sentit ampli. Empreses conegudes o no tan conegudes com Holaluz, Glovo, Enertika, Smalletech, Vortex, Dexma, AEInova són bons exemples de la bona salut en aquest sector a la ciutat de Barcelona. També ha participat en l’impuls del consorci EiT Urban Mobility liderat per l’Ajuntament de Barcelona.

  Aleix Layola, Enginyer Tècnic en Informàtica de Gestió, 15 anys d'experiència en Seguretat Informàtica a T-Systems Iberia. Actualment desenvolupa la gestió estratègica de projectes de seguretat interna i qualitat dins de l’àrea d'Operacions IT. Membre i col·laborador de l'Associació de promoció del Vehicle Elèctric Volt-Tour des de 2003. Vice-president des de l’any 2009. També és membre d'AUVE i ASOVEL. Conductor habitual a Barcelona i rodalies d’una scooter Vectrix des de 2009 (amb 3 evolucions tecnològiques de bateria). Col·laborador de l'importador i distribuïdor de maxi-scooters Vectrix, Elèctrics Sense Fronteres (ESF SL).

 • Dates i horaris:

  2 i 3 de novembre de 2019, de 12.00 a 13.45 h

 • Lloc:


  Passeig Lluís Companys (Arc de Triomf)

Feu-ho córrer
 • Més

Mes anterior Març 2023 Mes següent
dl dm dc dj dv ds dg
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31  

Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

 • Certificado TÜV