Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada


Portada > Serveis per a col·legiats > Formació > Cursos i activitats > Disseny de components de plàstic per a automoció al CFPA


Serveis per a col·legiats

<< Llistat de cursos, conferències i activitats

Agenda

CursosActivitats i Seguretat

Disseny de components de plàstic per a automoció al CFPA

La inscripció està tancada.

Informació de l'activitat

 • Organitzat per:

  Organitzat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, mitjançant el Centre de Formació Professional d'Automoció (CFPA) amb la participació d'AHEAD i ENGINYERS BCN. 

 • Objectius:

  El curs està dividit en 7 mòduls d'aprenenatge amb l'objectiu de donar a conèixer els principis bàsics per al disseny i modelatge 3D de components de plàstic per al sector d'automoció amb CATIA V5. 

  Així mateix, es volen explicar els diferents mètodes de treball, per a les seves futures participacions en projectes desenvolupats pels departaments de disseny i enginyeria de les empreses del sector. 

 • Destinataris:

  És un programa de formació orientat principalment a nous enginyers en disseny mecànic i/o desenvolupament de producte. Així com també per a professionals (amb experiència) en delineació per a projectes mecànics i desenvolupament de producte. 

  Adreçat a persones que estiguin inscrites a les oficines de treball del Servei Públic de Catalunya, com a demandants d'ocupació i, prioritàriament, que es trobin en situació d'atur. 

 • Programa:

  • Mòdul 1: CATIA V5 Introducció al disseny 3D per a automoció (59,5 h). 
  • Mòdul 2: Generalitats en l'ús dels materials plàstics per al desenvolupament de projectes en automoció (7 h)
  • Mòdul 3: Generalitats dels processos de fabricació de peces de plàstic (7 h). 
  • Mòdul 4: Fonaments teòrics per al disseny i fabricació de components en plàstic (24,5 h)
  • Mòdul 5: CATIA V5 Per al disseny de components plàstics en automoció (42 h)
  • Mòdul 6: Inserció laboral, sensibilització mediambiental i igualtat de gènere (10 h)
  • Mòdul 7: Presentació d'empreses interessades i entitats col·laboradores (10 h)
 • Impartit per:

  Ricardo Murcia, Enginyer Tècnic en Disseny Industrial. MBA UPC Business School. 

 • Dates i horaris:

  Del 7 d'octubre al 11 de desembre de 2019
  De 9 a 12.30 h.

 • Durada:

  160 hores lectives

 • Lloc:

  Centre de Formació Professional d'Automoció (CFPA)
  c/ Manuel Gallardo, s/n
  08760 MARTORELL
  Tel. 938828347

 • Observacions:

  Els interessants adreceu-vos a CFPA-Centre de Formació Professional d'Automoció i presenteu la sol·licitud de preinscripció al curs presencialment a:

  Centre de Formació Professional d'Automoció (CFPA)

  C/ Manuel Gallardo s/n

  08760 Martorell

  Tel. 938828347

  o bé a través de la direcció d'e-mail: cfpacmartorell@gencat.cat

  Curs subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació amb el cofinançament del FSE, adreçat prioritàriament a persones en situació d'atur. 

   

  Tràmits per a la preinscripció: 

  -Presenteu el formulri de preinscripció juntament amb una còpia del NIF o del NIE, una còpia del títol o document acreditatiu de la titulació per accedir al curs si s'escau i el document Dardo expedit per l'Oficina de Treball del SOC. 

  -El centre convocarà als candidats/tes a una sessió informativa i a la realització d'una prova de selecció uns dies abans de l'inici del curs, que consisteix en superar una prova de coneixements relacionats amb la matèria del curs i/o motivacions, i a una entrevista personal si es creu oportú. 

  -En el cas de Certificats de Professionalitat, caldrà superar les proves de competències clau si no e s presenta la titulació mínima exigida per accedir al certificat. 

   

  Tràmits per a l'admissió i inscripció al curs: 

  -Un cop realitzada la sessió informativa i la prova de selecció, el Centre seleccionarà les persones que seran admeses al curs tenint en compte que: 

  1. És obligatori estar inscrit a l'Oficina de Treball del SOC com a demandant d'ocupació i tenir la demanda en situació administrativa d'alta abans de l'inici del curs (el  Centre realitza la comprovació telemàtica a les bases de dades del SOC abans de l'inici del curs). 

  2. En el cas de ser un  curs amb Certificat de Professionalitat, és obligatori haver presentat original i còpia, o la còpia compulsada de la titulació mínima exigida per accedir al Certificat de Professionalitat. 

  3. És obligatori haver superat el procés de selecció organitzat pel Centre. 

  4. L'admissió es farà tenint el compte el compliment dels requisits obligatoris, el resultat de la prova de selecció, i l'aplicació dels criteris de prioritat previstos per la normativa. Per exemple: tenen prioritat d'accés els demandants d'ocupació que es trobin en situació d'atur. 

  5. No s'ademetrà al curs ningú que no compleixi els requisits obligatoris i que no hagi presentat tota la documentació: còpia del NIF/NIE, document Dardo, titulació per accedir al Certificat de Professionalitat, si escau. 

  El Centre comunicarà per correu electrònic i per telèfon el resultat de la selecció només a les persones que hagin estat admeses, recordant la data i l'hora d'inici del curs. Aquesta comunicació tindrà efectes d'inscripció si la persona compleix tots els requisits citats anteriorment, ha presentat tota la documentació i consta com a demandant d'ocupació de l'Oficina de Treball del SOC en situació administrativa d'alta, el dia anterior a l'inici del curs. 

   

Feu-ho córrer
 • Més

Mes anterior Octubre 2023 Mes següent
dl dm dc dj dv ds dg
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31     

Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

 • Certificado TÜV