Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > Serveis per a col·legiats > Formació > Cursos i activitats > Construmat. La propagació del foc i la seguretat contra incendis


Serveis per a col·legiats

<< Llistat de cursos, conferències i activitats

Agenda

ConferènciesActivitats i Seguretat

Construmat. La propagació del foc i la seguretat contra incendis

La inscripció està tancada.

Informació de l'activitat

 • Objectius:

  Els Enginyers Industrials de Catalunya (Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya) i ENGINYERS BCN (Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona), coorganitzador amb la Comissió de Seguretat Contra Incendis i Emergències, organitzen una jornada sobre la propagació del foc per façanes i la seguretat contra incendis amb l’objectiu de donar a conèixer la rellevància de la protecció passiva contra incendis, i la importància de la correcta selecció i disseny de materials de la construcció.

           

 • Destinataris:

  La conferència va dirigida a tots aquells professionals que estiguin vinculats a la protecció contra incendis i/o extinció d’incendis, als enginyers i arquitectes projectistes de l’àmbit de la construcció i instal·lacions, enginyers que treballin en el manteniment d’edificis i altres professionals que puguin tenir interès en conèixer la problemàtica de la propagació d’incendis en façanes d’edificis i la protecció passiva contra incendis.

 • Programa:

  16:00 h Presentació de les fitxes del Manual de seguretat contra incendis d’ENGINYERS BCN (protecció pàssiva) a càrrec del Laia Liébana.

   

  • Xavier Cemeli. Resistència al foc, requeriments normatius i sectorització fixe. Exposició de conceptes bàsics sobre la resistència al foc aplicat als elements i productes de compartimentació fixe (R, E, I, W, etc.), normativa d’aplicació i requeriments de la mateixa.

   

  • Lluís Masimon. Estabilitat al foc i protecció estructural.
   Exposició dels diferents sistemes de protecció passiva per a elements estructurals (pintures intumescents, morters, llanes minerals, etc.) i solucions per a les diferents tipologies d’estructures.

   

  17:00 h Presentació de l’Estudi sobre la problemàtica generada per la propagació d'incendis en façanes d'edificis a càrrec de Jordi Sans.

   

  • Pilar Giraldo. La propagació del foc per façana.
  • Alberto Diego. Fortaleses i debilitats dels actuals mètodes d'assaig a façanes.

   

 • Impartit per:

   

  Laia Liébana. Enginyera tècnica industrial, membre de la Comissió de Seguretat Contra Incendis i Emergències, i coordinadora del Manual de Seguretat Contra Incendis d’ENGINYERS BCN. 

  Xavier Cemeli. Arquitecte tècnic. PFC i diplomatura com a arquitecte tècnic. Màster en incendis i protecció civil, safety engineering per la UPC. Membre de la Comissió de Seguretat Contra Incendis i Emergències. La seva experiència laboral l’ha fet ocupar els càrrecs de tècnic de projectes, responsable d’obres, tècnic d’inspecció i control en diverses empreses. A l’actualitat és tècnic d’inspecció acreditat a l’empresa Addient Empresa Certificadora, SLU. i responsable tècnic en l'àmbit de la prevenció i la seguretat en matèria d'incendis. 

  Lluís Masimon. Enginyer tècnic industrial i membre de la Comissió de Seguretat Contra Incendis i Emergències. Especialitzat en assessoramemt de Protecció Passiva Contra Incendis a arquitectures, enginyeries i instaladors de passiva.

  Jordi Sans. Enginyer industrial, president de la Comissió de Seguretat dels EIC i director de l'estudi.

  Pilar Giraldo. Doctora arquitecta, professora de l’ETSAB i investigadora principal de l’Incafust.

  Alberto Diego. Enginyer industrial i responsable d'Avaluació Tècnica de Productes de Protecció contra el Foc del Departament de Qualitat de Productes de l'ITeC. 

 • Dates i horaris:

  16 de maig de 2019
  de 16 a 18h

 • Lloc:


  Construmat - recinte de Gran Via (Av. Joan Carles I, 64. Sala CC1 - 1.1)
  08908 HOSPITALET DE LLOBREGAT,L'
  Tel. 934961420

 • Observacions:

   

  Un cop t'hagis inscrit t'enviarem un codi d'accés gratuït a BBConstrumat!

   

  Si no podeu assistir us agrairem que anul·leu la vostra inscripció a partir d’aquest enllaç o ho comuniqueu al Departament de Formació (formacio@ebcn.cat o Tel. 93 496 14 20)

   

  El Col·legi es reserva el dret de modificar horaris, dates, continguts i/o professorat de les conferències  programades. També es reserva el dret d’anul·lar o ajornar la conferència si considera insuficient el nombre d’inscrits.

   

  Les places són limitades i s’assignen per ordre d’inscripció.

 • Enllaços relacionats

Feu-ho córrer
 • Més

Mes anterior Març 2023 Mes següent
dl dm dc dj dv ds dg
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31  

Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

 • Certificado TÜV