Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Banner

Portada > Serveis per a col·legiats > Borsa de treball


Serveis per a col·legiats

Servei d'Ocupació i Promoció Professional

El Servei d’Ocupació i Promoció Professional (SOPP) ofereix intermediació entre candidats, els nostres col·legiats, i empreses, facilitant l’encaix de les necessitats d’ambdues parts en matèria d’ocupació.

L’equip del SOPP

EL Servei d’Ocupació i Promoció Professional compta amb un equip de tècniques especialitzat en la inserció laboral, la prospecció del mercat de treball i l’orientació professional que dóna suport als col·legiats en la seva recerca de feina i a les empreses en la selecció de candidats. Diversos col·laboradors externs complementen la feina per oferir un servei de gran qualitat, optimitzant l’èxit dels processos d’ocupació i promoció professional.
 


ENGINYERS BCN ofereix als col·legiats i precol·legiats la Borsa de Treball exclusiva, on poden trobar ofertes de treball especialitzades, per a diferents nivells d’experiència i per a tot el ventall de perfils professionals que component l’enginyeria de l’àmbit industrial.

A més, el SOPP disposa d'un seguit de serveis d'assessorament i formació per donar suport a l'ocupació, el desenvolupament i la promoció professional dels membres del col·legi.
Vull més informació

  Mitjançant aquest servei es dóna resposta a les empreses i institucions que volen incorporar un enginyer al seu equip a través de la borsa de treball, on poden buscar la candidatura més adient per a la seva plantilla.

L'equip del SOPP assessora a les empreses sobre els perfils dels enginyers i les condicions del mercat laboral, per tal d'obtenir els millors resultats amb el servei.
Vull més informació


 

 

Algunes de les empreses i institucions que han confiat en ENGINYERS BCN per contractar enginyersInformació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV