Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Banner

Portada > La professió > Què és un ETI


La professió

Què és un enginyer tècnic industrial, un enginyer tècnic en disseny industrial o un graduat en enginyeria de les nostres especialitats?

Tothom intueix, més o menys, la feina que fa un metge, un advocat o un periodista. Però, què fa un enginyer tècnic industrial? I un enginyer tècnic en disseny industrial? I un graduat en enginyeria de les nostres especialitats? Les respostes a aquesta pregunta són més dubtoses.

Els enginyers tècnics industrials, els enginyers tècnics en disseny industrial i els graduats en enginyeria de les nostres especialitats es caracteritzen per la seva versatilitat. Treballen en instal·lacions, peritatges, productes, prestacions estètiques, llicències d’activitats, projectes i un llarg etcètera. El dia a dia de qualsevol ciutadà està molt lligat a la feina d’aquests tècnics.

Són professionals que estan en disposició de portar a terme el projecte, construcció, muntatge i manteniment de qualsevol producte, estructura o sistema, ja sigui mecànic, elèctric, electrònic o químic, entre d'altres.

Per exemple, quan un ciutadà adquireix un local per establir-hi un negoci es pot trobar que l’estructura del local o la tipologia fan impossible que en aquelles quatre parets s’hi instal·li el comerç que es volia. Però el local ja està llogat –o comprat– i l’esforç per adequar-lo pot ser molt costós. Un enginyer tècnic industrial o un graduat en enginyeria de les nostres especialitats coneix la normativa i pot assessorar prèviament al comprador per evitar problemes. Per la seva banda, un enginyer tècnic en disseny industrial té principalment la funció de dissenyar productes que combinin les prestacions tecnològiques i industrials amb les prestacions estètiques, culturals i funcionals, sense oblidar els condicionants econòmics i mediambientals.

El professional que busco

La Guia de professionals és un llistat d’enginyers tècnics industrials, enginyers tècnics en disseny industrial o graduats en enginyeria de les nostres especialitats classificats segons la seva especialització, que permeten a l’usuari trobar el professional que millor s’adequa a les seves necessitats.

El Col·legi també ofereix el servei de Borsa de Treball a les empreses que busquen un enginyer tècnic industrial, un enginyer tècnic en disseny industrial o un graduat en enginyeria de les nostres especialitats: des de borsa de treball fins a l'assessorament en la definició dels perfils professionals.Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV